Jeugdcomité Fanfare Sint Martinus

Het Jeugdcomité van onze Fanfare is een groepje enthousiaste mannen en vrouwen dat zich met hart en ziel inzet voor de jeugd in onze vereniging. Ze houden zich bezig met de werving van muzikanten-in-de-dop, kiezen in overleg met leerling en dirigent voor een bepaald instrument en zorgen vervolgens voor een leuke, leerzame en professionele opleiding.

Na een poosje oefenen kan de jeugdige bijna-muzikant al plaatsnemen in het Jeugdorkest (ook een initiatief van het Jeugdcomité) om kennis te maken met het echte werk: samen musiceren!

Plezier in muziek maken en ontspanning zijn onmisbaar, maar een goeie opleiding, een goed instrument en een passend uniform zijn net zo belangrijk. Dat kost niet alleen tijd en energie maar vooral ook véél geld. Daarom organiseert het Jeugdcomité regelmatig evenementen om geld in te zamelen en daarna de opbrengsten te investeren in onze (onmisbare) jeugdleden.

Dus: kom op zondag 10 december allemaal ‘smikkelen’ en steun het Jeugdcomité en de jeugdige muzikanten van Fanfare Sint Martinus. Namens alle jongens en meisjes van de opleiding, het Jeugdorkest en hun begeleiders: hartelijk bedankt en alvast veel plezier!